CONTEMPORARY NORDIC WATERCOLOR

Original

Kvalitet

Alla Christians akvareller är målade med högkvalitativa färger på syrafritt akvarellpapper. Varje målning är noggrant planerad och skapad med tekniker som tar lång tid att bemästra. Akvarell är ett hantverk som kräver erfarenhet, tålamod, tajming, problemlösningsförmåga och mod.

Hur köper jag ett original?

Du kan få tag på en egen originalmålning dels genom att besöka någon av Christians utställningar. Kalendariet uppdateras kontinuerligt med information om kommande evenemang.

Du kan även besöka Galleri Melefors i Linköping eller beställa online på deras hemsida. Om du vill få ditt original inramat så ordnar galleriet det också. Personalen kan även hjälpa dig med dina frågor om konst.   Ta gärna en titt på nuvarande kollektion via denna länk: Galleri MeleforsInvestera i konst

Ett originalverk är inte bara något fint på väggen, utan kan även vara en klok investering. Framförallt om du köper konst av en etablerad konstnär.

Värdet och efterfrågan på Christians målningar har stadigt ökat genom åren och kommer att fortsätta göra det i framtiden.